Количка

0 артикула
Добре дошли в нашия магазин!

Choose your language

Производители

VIKING - LARIX Janusz Piela Sp.J.

VIKING - LARIX Janusz Piela Sp.J.

Larix е основана през 1993 г. и в момента обслужва повече от 1100 клиенти. Нашите клиенти са търговци на едро и спортни магазини. VIKING е полска спортна марка, която е собственост на Larix. Компанията в продължение на много години успешно работи на полския пазар. През 1996 г.. представи своя собствена марка - VIKING, която в своята колекция имаше само ски и сноуборд ръкавици. В ръкавиците на VIKING се използват най-добрите материали като WIND - LOCKER®, Windstopper® и Thinsulate®.

http://viking.pl/pl

195

продукти

NEWLAND - Athesis S.r.l.

NEWLAND - Athesis S.r.l.

Athesis S.r.l е динамична компания, способна да се адаптира към промените и изискванията на новия пазар на спортни облекла, но в същото време силна поради своя страхотен опит, натрупан през годините. Бруно Дареджи и неговата съпруга Марция Винченци, които са тридесет години в производството на трикотажни изделия, основават компанията през 2007 г. и дават тласък на проекта "Newland", който значително се отличава от това, което дотогава се развива от семейната компания (от 1971 г.). Поддържани в това ново предизвикателство от ентусиазиран, творчески и високоспециализиран екип, способен да подкрепя иновативните идеи на основателите, те са подкрепени от и от своите две дъщери и един син (Анна, Клаудия и Джан Марко), които с различни умения и специализации , се движат от страстта към продукта винаги вдъхновени от семейството и желанието да се изпълни една вълнуваща идея. Това е голямата добавена стойност на компанията, която превърна концепцията за семейството в истински стълб - NEWLAND FAMILY. Тъй както групата обича да се самоопределя, никога не е била биологично семейство, а екип, израснал заедно, формиран от хора, които на всички нива и безрезервно продължават да дават стъпка по стъпка, успех след успех, изключителен и фундаментален принос за реализирането на общия проект. Марката NEWLAND говори за технологиите и иновациите, качеството и изработката, стилът и MADE IN ITALY, уважението и вечните ценности.

http://www.en.newlandfromitaly.com/

45

продукти

MIRAGE srl

MIRAGE srl

MIRAGE srl е основана през 1980 г. като производител на модни аксесоари. След няколко години, благодарение на качеството на продуктите и на лоялността на клиентите, тя се превръща в един от основните модни забележителности в Италия с дистрибуторска мрежа в цялата страна и в Европа. Шоурумът на MIRAGE се намира в стратегическа позиция между Северна и Южна Италия, в модния бизнес център Centergross. Тук можете да намерите наистина огромна колекция от превъзходни модни аксесоари, които следват модните тенденции, като например шапки, шалове, чанти, чадъри.

http://www.miragesrl.com/en

388

продукти

POIVRE BLANC

POIVRE BLANC

Символ на "тийнейджърското" поколение от 80-те години на миналия век. POIVRE BLANC (Бял пипер) е създаден от Дани Себрайт през април 1984 г. на плажовете в южната част на Франция. За любителите на уиндсърфинга и зимните спортове, POIVRE BLANC създава тениски и пуловери със спортни, забавни и оригинални герои. Първата зимна колекция на ски облекло, насочена към жените между 25 и 50 години, се раждапрез 1989 г.. Дизайнът на POIVRE BLANC винаги следва най-новите модни тенденции, като запазва техническата и удобна страна на спортната марка - непромокаеми и дишащи материали, топла и лека вата, вътрешни мантии, подвижни яки или джобове за ски аксесоари. Ски костюми, якета, парки и панталони се създават всяка зима с все по-голямо внимание към детайла, забележителна бродерия и широка гама от цветове.

https://www.poivre-blanc.com/global/en

8

продукти

LUHTA - L-Fashion Group

LUHTA - L-Fashion Group

Vihtori Luhtanen решава да създаде своя собствена компания през 1907 г. Съпругата му е дизайнер и шивач докато Vihtori е отговорен за продажбите. В началото на 1910 Vihtori Luhtanen наема две шивачки и това е първата стъпка към създаването на свой собствен шивашки цех. Строителството на първия шивашки цех е завършено през 1928 г. в близост до жп гарата в Лахти. През 1944 г. синът на Vihtori Jaakko Luhtanen става управляващ директор на компанията. До 1950 г. гамата от продукти е възстановена като в довоенните години и по-голям акцент се поставя върху облеклото за свободно време. През 1960-те години Luhta има огромен успех, тъй като търговската марка на Финландия предлага новаторска колекция. В началото на 1970-те години се разработват нови канали за дистрибуция. Luhta прониква на международните пазари . В началото на 1980 Luhta увеличава продажбите както във Финландия така и на Стария континент. Уникалния дизайн на Luhta е точно за модните тенденции на деня. През 1990-те години Luhta вече е група от фирми и името вече е променено на L-Fashion Group.

http://www.luhta.fi/

70

продукти

ICEPEAK - L-Fashion Group

ICEPEAK - L-Fashion Group

ICEPEAK e създадена през 1996 г. във Финландия. ICEPEAK вече е една от най-големите марки спортни облекла в Европа. Icepeak предлага функционални спортни облекла в ярки цветове и младежки дизайн. Облеклото е вдъхновено от световните тенденции и начина на живот на младите хора. Icepeak проектира широка гама от продукти за различна среда, като например в гората, на улицата и на ски пистите. Облеклата на ICEPEAK все повече се харесват на хората.

http://www.icepeak.fi

96

продукти

ROXA - ROCCA GROUP s.r.l.

ROXA - ROCCA GROUP s.r.l.

През 1980 г. братята РОСАТО - Лоренцо, Джулиано, Елвио и Джузепе решили да работят заедно в една малка фабрика в Асоло. Те започнали със сглобяване на ски обувки от името на големите марки, разположени в района Montebelluna (като Scarpa, Nordica). През следващите години братята разширяват завода инвестират в нова инструментална екипировка и техника. През 1992 г. La Rocca започват да произвеждат зимни кънки и ролери под собствената си марка Roxa. Днес тези продукти са световно известни с отличното си качество и стойност. През 2000 г. Kneissl предлагат на братята РОСАТО да произвеждат и сглобяват ски обувки за известните марки Raichle и Kneissl. Това сътрудничество продължава 3 години. През 2003 г. братята РОСАТО решават да развиват собствената си серия на ски обувки. Това е началото на марката Roxa ски обувки. Този избор води до голям успех и има голям принос за растежа на компанията. Днес Roxa е водещ производител ски обувки, както и лидер в зимните кънки и ролери. От 2003 Roxa е образ на качество, висока производителност и надеждност - синоним на фразата "Произведено в Италия".

http://www.roxa.com/

129

продукти

CAIRN MARLYBAG S.A.S.

CAIRN MARLYBAG S.A.S.

CAIRN, AN INSPIRATION FOR ADVENTURES (CAIRN, Вдъхновение за приключения). CAIRN действа като водач и изостря дързостта и откриването на нови пространства и усещания, като същевременно CAIRN предлага надеждност, комфорт и защита. Като ръководи своя път, френската марка вдъхновява всичко и всеки в собствените си приключения. CAIRN, водеща компания в сектора на планинската екипировка, се ангажира да защитава желаещите да бъдат свободни, като ги придружава в техните приключения.

https://cairn-sport.com/en/

62

продукти

MIVIDA - JUNIOR PLASTIC srl

MIVIDA - JUNIOR PLASTIC srl

Junior Plastic SRL е основана през 1972 г. от Adriano Ramacciotti с цел да бъде стратегически доставчик на вътрешната част на каски за водещи марки мотоциклетни и автомобилни каски. В кратко време производството достига върха си – 5 000 единици на ден. През 1986 Junior Plastic SRL започва производството на вътрешната част за ски и сноуборд каски и изгради полезни връзки с много известни спортисти от белия цирк. А през 1998 г Junior Plastic SRL за първи път в своята история излезе на ски пазара със собствени каски. Огромни инвестиции за нови форми, 25-годишен опит в направата на вътрешните части, домашни производствени процеси и високи стандарти за качество, всичко това заедно направи Junior Plastic SRL за кратко време много успешна и нейните каски започнаха да се продават по рафтовете на всички зимни магазини в Италия и в много други страни, особено около Aлпите. Така търговската марка ''Mivida winter helmets'' започна пътя си. От 2007 Junior Plastic SRL е включила каски за мотопед и скутери в производствената си линия. Всички каски са тествани и сертифицирани според италианските и CE норми. Безопасност, комфорт, лекота са стандарти за Junior Plastic SRL. Гъвкавостта в производството дава на Junior Plastic SRL възможността за персонализиране на продукти в съответствие с различните изисквания на пазара. С проектиране, цветове, стил и фантазия Junior Plastic SRL ясно маркират своите продукти като част от Произведено в Италия по света.

http://www.mividahelmets.it/

25

продукти

FASHY GmbH

FASHY GmbH

Компанията FASHY е създадена през далечната 1948 г. в Щутгарт като Gummi-Kraus. През 1986 г. компанията се мести в Korntal-Münchingen с името FASHY. През 2000 г. FASHY стартира новата си стратегия за бизнес : "Всичко около вода". FASHY GmbH притежава марките Gino Lapis, Westbay и Aquafeel.

http://www.fashy.de

179

продукти

COMODO

COMODO

"Mondo-Calza" Sp. z o.o. работи на пазара от 1996 г. насам. "Mondo-Calza" Sp. z o.o. е полска фирма с дългогодишен опит в индустрията. Основната продукция са спортни красиви и технологични чорапи, предназначени за различни видове спорт. Марката COMODO означава високо качество на продуктите, произведени с иновативни технологии, предназначени за различни употреби и околна среда. Точно това, което е необходимо на активните хора - комфорт, ефективност и защита.

5

продукти

DEMON - BIG LINE sas

DEMON - BIG LINE sas

Не правим никакви компромиси, винаги върховите постижения. Само няколко думи които обобщават мисията на BigLine, лидер в спортния сектор очила – слънчеви очила и маски. Така от 1975 г. насам BigLine са направили своите марки синоним на успеха: DEMON, DMN, PAOLO SARTI и BIRIKINI. DEMON, висок клас очила, произвеждани и разпространявани от BigLine, въплъщава корпоративните идеали и цели. DEMON е решението за всички любители на спорта -професионалисти или аматьори, които никога не спират, които стигат до най-крайните граници. DEMON е начин на живот, чиста енергия, креативност, новаторство, цвят и общност. DEMON е духа на спорта, най-чистият израз на страст. DEMON е задължително за тези, които отказват да правят компромиси с най-съвременните материали, висококачествените лещи, комфорта, здравето и пълната свобода. Открий DEMON за себе си!

http://www.demonocchiali.it

88

продукти

KOMPERDELL Gmbh

KOMPERDELL Gmbh

През 1922 г. се основава Komperdell. Започнала като малка стругарска работилница Komperdell нараства бързо - през 1928 г. в компанията работят 50 души. Komperdell се превръща в един от водещите производители на ски щеки. През 1933 г. компанията продължава да расте. Поради нарастващото значение на ски-спорта Komperdell концентрира усилията си все повече и повече върху производството на ски щеки и става един от най-големите световни производители. През 1939 г. са пуснати в продажба първите бамбукови щеки, които заменят дървените, които са били използвани до този момент. През 1948 г. Komperdell въвежда първите метални щеки. През 1956 г. Toni Sailer е героят на Олимпиада '56 в Cortina. Той печели спускане, гигантски слалом и слалом с новите заварени стоманени тръбни щеки от Komperdell. През 1970 г. произведената продукция нараства стабилно и достига 150 000 чифта. През 1983 г. Erich и Heide Roiser купуват Komperdell. От този момент нататък KOMPERELL става международна и се превръща в една от водещите компании, когато се става дума до ноу-хау и иновативни технологии в областта на ски и трекинг-щеки. Производството е прехвърлено в Мондзее / Австрия, където тя все още е и осигурява заетост на над 100 местни жители. През 1990 г. екстра леките щеки изработени от карбон, както и нови и по-ефективни системи за окачване помагат на KOMPERELL да завладее пазара. Това десетилетие е посветено на разработването на много леки щеки за алпийски ски и алпинизъм. С новите системи за окачване (анти-шок on / off), както и contour grip Komperdell привличат голям международен интерес и щеките на Komperdell се превръщат в един от най-търсените продукти в световен мащаб. През 1997 г. Thomas Roiser става генерален мениджър на Komperdell. Той е израснал в семейство, посветено на спорта и последва примера ентусиазирано. Напълно мотивиран и с подкрепата на един млад екип от спортни ентусиасти той продължава с голям успех това, което родителите му са започнали. През 2002 г. продуктът беше Komperdell ПРОТЕКТОРИ (продукти за безопасност) - оптимална защита на тялото и крайниците в комбинация с най-съвременни материали и дизайн. Безопасност - функция - и перфектна форма в един продукт, компанията се зае със задачата и огромния и успех с тези продукти на пазара показва, че са били прави. През 2007 г. Komperdell произвежда безшевни ръкавици. Новата и революционна система за безшевно залепване на ръкавици отваря нови пазари.

http://www.komperdell.com

32

продукти

Scioline RODE di Rodeghero Roberta & C. snc

Scioline RODE di Rodeghero Roberta & C. snc

Rodeghiero Rizzieri – “RODE”, както го знаят хората основана RODE SKI WAX през 1972 г. Само за няколко години RODE SKI WAX се използва в най-високите нива на ски-бягането. С течение на годините RODE са направили продуктите от такова високо качество, че други конкурентни фирми се опитват да ги имитират много пъти. Във всяко крос кънтри ски състезание по целия свят RODE SKI WAX се използва с успех. Линията GLIDER е специално проектирана да бъде ваксата бърза и трайна за ски, ски скокове и сноуборд. През 1990 са произведени първите прахообразни флуорни вакси и заради добрите им резултати Rode прави удар. Създава линиите FAST STICK и FAST KLISTER . Благодарение на флуорните добавки на ваксите FLUOR GLIDER вече предлагат уникални експлоатационни качества. Сега, след години на проучвания и изследвания в сътрудничество с най-добрите ски-мъже RODE присъства в алпийските ски, ски скоковете и сноуборда с пълна гама от специализирани продукти, включително и за висока скорост, FLUOR GLIDER и GLIDER. Това са нови продукти с все по добро качество, което е гарантирано за тези, които използват продуктите на RODE.

http://www.rodewax.it/

19

продукти

gWINNER

gWINNER

Gwinner е една от водещите европейски марки в спортни и функционални облекла и бански костюми. От 1984 г. нашата компания с гордост предоставя на активните хора иновативни продукти с брилянтно качество. Отличното качество е в основата на това, което прави Gwinner. Ние сме много горди, че за всички дрехи, произведени в Полша се използват високоефективни италиански платове (като Мерил Fiber ®). Тези тъкани са в състояние да дишат, съхнат по-бързо и живеят по-дълго, отколкото традиционно използваните. Gwinner е базирана в Czechowice-Dziedzice, Poland.

http://gwinneractive.com/

29

продукти

KILPI

KILPI

Марката KILPI e създадена в отговор на предизвикателството на севера - KILPI е марка за ски и outdoor облекло и аксесоари. Облеклото и аксесоарите с марката KILPI са тествани от необуздания север, със своите безкомпромисни изисквания и претенции. За истинската зима вие ще трябва да бъдете подготвени. А KILPI означава "щит" на финландски. Вие можете да разчитате винаги на дрехите и аксесоарите с марката KILPI. Те ще ви предпазят и да ви накарат да се чувствате безопасно и сигурно. В KILPI Вие можете да намерите пълната екипировка за зимен и летен туризъм, аксесоари и дори някои дреболии. Outdoor облеклото трябва да бъде функционално и надеждно на първо място. Качеството на изработката, сложните и добре разработени детайли и избора на най-подходящите технологии са в основата на висококачествени оutdoor дрехи KILPI. Ние създадохме актуалната и напредничава материя Siberium®, материя, която е преминала през повече от 10-годишно развитие. Siberium® се възползва от принципа на ламинирането. Siberium® е много твърда и стабилна, пропусклива и еластична. Благодарение на тези функции и характеристики на нашите зимни и софтшел якета са в състояние да заменят и компенсират няколко слоя дрехи. Siberium® ще Ви осигури по-надеждна защита срещу външни влияния и неограничен комфорт на движение при всякакви обстоятелства. Широката гама от материали Siberium® дава възможност за избор на най-подходящото и удобно облекло за Вашата дейност. За екстремни условия ние сме разработили и проектирали уникалната гама Siberium®NANO. Най-доброто от Siberium® материалите се възползва от съвременните нанотехнологии, поради което Siberium®NANO е много по-тънка и по-гъвкава от стандартните материи. Tested by the north, examined by people.

http://www.kilpisport.com/

127

продукти

Igor BULLSKI s.r.l.

Igor BULLSKI s.r.l.

Идеята за създаването на нова марка в зимните спортове произхожда от страстта на братята Francalanci към ските и и големия опит в тази област на семейство Coppi и особено на Gaetano, - бивш президент на FISI, генерален мениджър на Rossignol за повече от 40 години и съосновател на Брико - чиято цел винаги е била, да се използват иновации в света на ските. Важните неща - високо техническо и художествено състояние на колекциите се оценяват добре от спортистите - цел на най-доброто производство. BULLSKI не пренебрегва никога качеството и дизайна!

http://www.bullski.com

40

продукти

BRIZZA Srl

BRIZZA Srl

BRIZZA Srl се намира в Paderno Dugnano, недалеч от Милано - Италия. Фирмата е създадена през 1970 г., предлагайки на националните и международни пазари широка гама аксесоари за спортни и ежедневни време с високо ниво на качество. BRIZZA Srl обръща специално внимание на проектирането и на всеки детайл.

20

продукти

KHF

KHF

12

продукти

QUADRALP

QUADRALP

Quadralp е френски производител на oборудване за ски сервизи и гардероби. Quadralp предлага на клиентите - гама от ски-съоръжения стелажи, сешоари за ски-обувки, машини за ремонт на ски и дървени или метални мебели. Quadralp се намира в Méry (френските Алпи) . Качеството на материалите е гарантирана константа. Това качество, иновациите и верността на клиентите през годините ни помогна да развваме нашата дейност повече от 18 години.

http://www.quadralp.net

0

продукти

MICO SPORT spa

MICO SPORT spa

Mico Sport. Teхнологични дрехи, предназначени за спорт . Mico Sport Spa започва своята дейност през 1970 г. През 1977 г. Mico Sport Spa се специализира в производството на технологични продукти за спорт, реализирани с модерни технологии и иновативни материали. Mico Sport Spa натрупаха опит в трикотажния бизнес за спорт и дейности на открито, също благодарение на сътрудничеството на световните шампиони, които тестваха продуктите MICO. В резултат на това през 1986 г., нова технологична линия присъедини към артикулите на MICO технологични чорапи, с което се завършва цялата селекция. Сега марката MICO означава високо качество на продуктите, произведени с иновативни технологии, предназначени за различни употреби и околна среда. Точно това, което е необходимо на активните хора - комфорт, ефективност и защита. Mico Sport Spa е технически спонсор на FISI, Slovenia Ski Pool, Croatia Alpine Ski Pool, Centro Sportivo Esercito Italiano, Soccorso Alpino Italiano

http://www.mico.it/eng/index.php

27

продукти

MONDEOX spa

MONDEOX spa

Mondeox ® Spa е фирма с повече от 30 години опит в обувната промишленост. Централата се намира в Асоло, близо до Монтебелуна – известен с производството си на спортни обувки район. Mondeox ® Spa разполага със собствена структура на предприятията в Европа от около 20 000 m2, с 850 квалифицирани служители и производствения потенциал от 4 000 чифта обувки на ден (около 850 000 чифта годишно). Обувките на Mondeox ® Spa се правят с висококачествени материали и са произведени в Европа. Mondeox ® Spa предлага Afterski линия с марката Lytos. Lytos е перфектна комбинация между традицията и използването на модерни и иновативни материали. Техните модни продукти съчетават абсолютен комфорт, топлина и сигурност.

http://www.mondeox.it

10

продукти

ALPINA INTERNATIONAL Gmbh

ALPINA INTERNATIONAL Gmbh

ALPINA, стимул за иновации в сектора на каските и очилата. Това е мисията на ALPINA, когато се започвало през 1979 г. и тя продължава да се прилага през 2013 г. и след това. Преди 33 години, Werner Grau основава ALPINA и до днес компанията изготвя най-добрите ски и спортни очила, вело и ски каски - иновативни и произведени в Германия. Този стимул за иновации е довел до постижения в индустрията на производствената площадка близо до Аугсбург. Grau пенсионира в края на юли 2012 г., но философията му остава: пазарен лидер ALPINA ще продължи да бъде водач в иновациите с наследниците на Grau - Alexander Selch и Falk Pewestorf. Двамата изпълнителни директори ще водят интернационализация на компанията напред и ще се стремят към технологично лидерство.

http://www.alpina-sports.com

16

продукти

ELAN d.o.o.

ELAN d.o.o.

Историята на Elan започва през Втората световна война, когато дванадесет майстори и инженери произвеждат няколкостотин чифта леки и издръжливи дървени ски за партизаните. Формално Elan е създадена през 1945 г. от Rudi Finžgar, мечтател и дързък ски скачач, който прави световен рекорд (95 м) през 1941 година. Началото е повече от обещаващо, само след няколко години Elan изнасят за САЩ около 800 чифта ски на година. През 1963 Elan създава институт за иновации, който дава първите патентовани решения само две години по-късно. През 70-те марката Elan започва да свети, благодарение на шведския вундеркинд и ски легенда Ингемар Стенмарк. Той постига този фантастичен резултат със ски Elan от първото до последното си състезание. Не случайно Elan става един от най-големите производители на ски в света и през 1984 г. най-много -168 състезатели в различни дисциплини се състезават с Elan ски. През деветдесетте години Elan добавя още една иновация към дългия си списък и прави революция - въведе карвинг ските, които са може би най-важната новост в съвременната ски индустрия. Elan прави няколко нови решения в следващите години - Fusion, първата интегрирана система за автомати, WaveFlex, оптимизация от лекота и твърдост на усукване и най-новите Amphibio, едно безпрецедентно съчетание на rocker и camber профил na външната и вътрешната страна на ските. През 2012 г. Elan са обявени за най-иновативна спортна марка с наградата Plus X, високо одобрение и сериозен ангажимент за следващите десетилетия. Повлияни от усърдието на местните хора, вдъхновени от страстта на своите клиенти и подпомогнати от изобретателността на своите служители и посланици Elan ще продължат да оформят бъдещето на ски спорта.

http://elanskis.com/

2

продукти

ZANIER-SPORT GesmbH

ZANIER-SPORT GesmbH

Насладете се на зимата! AUSTRIAN MOUNTAIN PASSION!

http://www.zanier.com

2

продукти

PROSPERPLAST

17

продукти

INTOVA

INTOVA

INTOVA - Екшън камера Intova Sport HD II

3

продукти

All For Hamam

All For Hamam

Фирмата е на пазара за ТУРСКА БАНЯ и естествени камъни в Турция от 2006 г. В сътрудничество с All For Hamam ние ще предоставим най-точната информация за ХАМАМ културата и продукти с отлично качество за ТУРСКА БАНЯ

14

продукти

OTCF SP. Z O.O.

OTCF SP. Z O.O.

4F е една от водещите марки спортно облекло, силно свързани както с професионалистите така и с любителите. 4F е комбинация от висок стандарт и модерен дизайн. 4F предлага широка гама от облекла и аксесоари за най-популярните спортове: ски, сноуборд, фитнес, бягане, колоездене. 4F е марка, предназначена за хора, които: - Прекарват свободното си време в движение - Спортът е тяхната страст - Очакват високо качество и функционалност - Следват най-новите модни тенденции - Искат да са в крак с модерните технологии и искат най-доброто

http://4f.com.pl/

46

продукти

Storm

10

продукти

STYL GRAND s.p.a.

STYL GRAND s.p.a.

KEFAS е марка на обувките, произвеждани и разпространявани от Styl Grand S.p.a., компания, основана през 1978 г., която произвежда повече от 30 години, обувки за туризъм и свободното време.

http://www.kefas.it

13

продукти

SALOMON

SALOMON

SALOMON - туристически обувки и обувки за зимата

0

продукти

SPYDER

SPYDER

Spyder Accessories

http://www.spyder.com/

3

продукти

ROXY

ROXY

ROXY - Snow

1

продукти

Calzaturificio DAL BELLO s.r.l.

Calzaturificio DAL BELLO s.r.l.

Calzaturificio Dal Bello s.r.l. се занимава с разработването, проектирането, производството, маркетинга и продажбите на ски обувки. Ние съществуваме с единствената цел да произвеждаме отлични продукти, които отговарят на търговските нужди и изисквания на нашите дистрибутори и потребностите от експлоатационни качества и комфорт на крайните потребители.

http://dalbello.it

0

продукти

TECNICA GROUP s.p.a.

0

продукти

MEVA

3

продукти

Най-продавани

KILPI Яке за ски DARJA-W Red MAX

KILPI Яке за ски DARJA-W Red MAX

-30%
Цена: 272.30лв.
Каталожна цена: 389.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 272.30лв.
Каталожна цена: 389.00лв.
Отстъпка: 116.70лв. (30.00%)
KILPI Яке за ски CHIP-M Blue MAX

KILPI Яке за ски CHIP-M Blue MAX

-30%
Цена: 128.80лв.
Каталожна цена: 184.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 128.80лв.
Каталожна цена: 184.00лв.
Отстъпка: 55.20лв. (30.00%)
LYTOS Апрески NAOMY White

LYTOS Апрески NAOMY White

-30%
Цена: 104.30лв.
Каталожна цена: 149.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 104.30лв.
Каталожна цена: 149.00лв.
Отстъпка: 44.70лв. (30.00%)
LUHTA Горнище VIENO Black

LUHTA Горнище VIENO Black

Цена: 159.00лв.
ICEPEAK Яке за сноуборд и ски KAYLEE 260

ICEPEAK Яке за сноуборд и ски KAYLEE 260

-40%
Цена: 149.40лв.
Каталожна цена: 249.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 149.40лв.
Каталожна цена: 249.00лв.
Отстъпка: 99.60лв. (40.00%)
CAIRN Каска за ски и сноуборд ELECTRON VISOR Mat Black 57/58

CAIRN Каска за ски и сноуборд ELECTRON VISOR Mat Black 57/58

-30%
Цена: 139.30лв.
Каталожна цена: 199.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 139.30лв.
Каталожна цена: 199.00лв.
Отстъпка: 59.70лв. (30.00%)
BULLSKI Ски маска LIBERTY White

BULLSKI Ски маска LIBERTY White

-40%
Цена: 134.40лв.
Каталожна цена: 224.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 134.40лв.
Каталожна цена: 224.00лв.
Отстъпка: 89.60лв. (40.00%)